Ticker

6/recent/ticker-posts

ABD'ye F-16 resti! "Bunun bir bedeli olur"

Başkan Erdoğan'dan ABD'ye F-16 resti geldi. ABD'nin verdiği sözleri yerine getirmediğini ifade eden Erdoğan, F-16'lar konusunda Washington yönetiminin tutumunu eleştirerek, "Vermiyorsanız, o zaman bunun da bir bedeli olacak." açıklamasında bulundu.


Başkan Erdoğan F-16'lar konusunda net konuştu. Erdoğan, F-16'ların parasının ödenmesine rağmen ABD'nin sözünü tutmadığına vurgu yaparak, "1 milyar 400 milyon ödeme yaptığımız halde siz bunun bize karşılığını vermiyorsunuz. Vermiyorsanız, o zaman bunun da bir bedeli olacak." açıklmasında bulundu.

"F-16'LARI VERMEMENİN BİR BEDELİ OLUR"

Başkan Erdoğan, Bilecik Vezirhan'da düzenlenen "Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide" programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. S-400, F-35 ve F-16'lar konusuna da değinen Başkan Erdoğan şu ifadelerde bulundu:

"S400 konusuna ilişkin ise "S400'ler konusunda bizi çok tehdit edenler oldu; 'İlla S400'leri vereceksin.' Hayır vermeyiz. S400'leri biz aldık. Şu anda bizim cebimizde ama siz bize verdiğiniz sözü yerine getirin. Nedir o? Şimdi biz F-16'larla ilgili, biz sizden bunu istiyoruz ama siz vermiyorsunuz. F-35 dediniz, sözünüzde durmadınız. Parasını yaklaşık 1 milyar 400 milyon ödeme yaptığımız halde siz bunun bize karşılığını vermiyorsunuz. Vermiyorsanız, o zaman bunun da bir bedeli olacak. Biz yani bir Müslüman Türk olarak verdiğimiz sözde dururuz ama karşımızdakilerden de bunu bekleriz."


Yorum Gönder

0 Yorumlar