Ticker

6/recent/ticker-posts

14 Mart Tıp Günü Zonguldan'da kutlandı

 14 Mart Tıp Günü için Zonguldak Valisi'nin önünde bir tören yapıldı.


Törene Zonguldak Doktoru Belediye Başkanı Omer Selim Alan, Tıp Odası Şenol Yavuz'un başkanı, Zonguldak Bülent Üniversitesi Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Tıp Prof. Can, Tıp Fakültesi Hastanesi Başkanı Doç. Dean Yardımcısı Dr. Özcan Peşkin; Prof. Hande Aydemir, Prof. Dr. Murat Sonust, Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Duygu Erdem, Prof. Levent Atik ve öğretim üyeleri katıldı.

Atatürk anıtına çelenk atıldıktan sonra bir sessizlik anı tutuldu. Törenden sonra program bir fotoğraf çekimi ile sona erdi. Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan, “Doktorlar Odası Başkanım bizi davet etti ve meslektaşlarımızın memnuniyetle durduk. Tıp gününü ne yazık ki kutladık. Onlarla gurur duyuyoruz. Şu anda sağlık sektörünü aktif olarak destekleyemesek de, onların varlığından son derece mutluyuz, bununla gurur duyuyoruz. Tüm sağlık uzmanlarımıza iyi şanslar diliyorum ”dedi.

Zonguldak Tıp Odası Başkanı Dr. Şenol Yavuz, “Bu yıl 14 Mart Tıp Günü'nü üzüntü ile kutluyoruz. Törenlerimiz kaç yıldır soğuk acı verici zamanlarla çakıştı. Pandemi, şimdi felaketten sonra. Bunu mutlu bir şekilde kutlayamayız, ama yine de çalışan tüm takım arkadaşlarımız. Size sağlıklı ve mutlu günler diliyorum ”dedi.

Zbeü Rektör Yardımcısı Prof. Her şeyden önce, deprem bölgesinde olmaları koşuluyla, özverili bir şekilde çalışan tüm doktor arkadaşlarımızın Tıp Günü'nü kutluyoruz. Ayrıca bu yıl Tıp Günü adı altında etkinliklerimizi iptal ettik çünkü bu üzücü bir ortamdı. Törene katıldık. Tüm doktorlarımızı tıp gününde tebrik ediyorum ve onlara saygıyla sunuyorum. ” - Zongulda

Yorum Gönder

0 Yorumlar