Ticker

6/recent/ticker-posts

Açılışı Erdoğan yapacak! İzmir Şehir Hastanesi bugün faaliyete geçiyor

 Erdoğan, Türkiye'nin üçüncü büyük hastanesinin açılışına katıldı


Ege'nin en büyük şehir hastanesinin hizmete girmesine saatler kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de Bayraklı Şehir Hastanesi'nin açılışını yapacak. Bugün hizmete girecek olan şehir hastanesi günde 12 bin kişiye sağlık hizmeti verecek.

Türkiye'nin 4. büyük şehir hastanesi İzmir'de hizmete giriyor. Bayraklı'daki mega proje, Ege Bölgesi'nin en büyük şehir hastanesi olacak.

Şehir hastanesinde genel sağlık hizmeti veren 715 yataklı bir hastane bulunmaktadır. Ama bunun dışında uzmanlık gerektiren 5 branşa bağlı 5 farklı hastane de bu kampüste hizmet verecek.

Bu hastaneler kalp damar cerrahisi, onkoloji, fizik tedavi, adli psikiyatri, kadın doğum ve çocuk hastalıkları branşlarında sağlık hizmeti verecek.

Sadece İzmir'e değil tüm Ege Bölgesi'ne hizmet verecek Bayraklı Şehir Hastanesi'nin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

GÜNDE 12 BİN HASTAYA HİZMET VERİLECEK

İzmir'in yeni sağlık üssünde 1475 sağlık personeli istihdam edilecek.

"Her hastaya 1 oda" anlayışıyla inşa edilen İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2 bin 60 kişilik yatak kapasitesine sahip. Günlük 12 bin hastaya hizmet verilecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar