Ticker

6/recent/ticker-posts

AKPartisi'nin seçim kampanyası, rekor bir sayıya ulaştı

 AK Parti'nin İstanbul'daki yönetimi, parti seçim kampanyası kapsamında sadece iki günde bir milyon eve ziyaret yaparak rekor kırdıklarını duyurdu.


Başbakanlık seçim koordinasyon merkezi başkanı olan Omar El Faruk Kalaycıoğlu şunları söyledi: “Sokağa devam edeceğiz ve hiç kimse gibi sahada çalışan başka bir parti olmadığını keşfettik.”

Diğer taraftan, Savunma Bakanı ve Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Kayseri adayı Halil İbrahim Akça, Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti'nin merkezine ziyarette bulundu.

Akça ziyareti sırasında şunları söyledi: “Ayrılma isteğimiz yok ve seçimlerin huzur ve sükun içinde sona ermesini umuyoruz.”

Bu arada, birçok siyasetçi ve düşünce sahibi Akça'nın ziyaretini seçim dönemindeki gerilimi azaltmak için atılmış bir adım olarak övdü.

Başka bir bağlamda ünlü gazeteci Ahmed Hakan şöyle dedi: “Muhaliflerin odaklanabileceği pek çok dosya varken, yerli otomobil projesi olan TOGG, insansız hava araçları ve insansız kara taşıtları taşıyabilen gemiler, medikal kompleksler, havalimanları ve köprüler gibi projelere karşı duruşları stratejik bir aptallık.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar