Ticker

6/recent/ticker-posts

Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun Bayraktar ve Akıncı hakkındaki açıklamalarına cevap verdi

 Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çarşamba günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk şirketi Baykar hakkında yaptığı açıklamalara ilişkin açıklamalarda bulundu.


Erdoğan, "Yatıyorlar uyanıyorlar televizyonda Selçuk Bayraktar'ı buluyorlar Selçuk ne yaptı? Rahmetli babaları bankalardan kredi almadan çalıştı, çocukları da bu terbiyeyi sürdürüyor.”

"Çok tehlikeli potansiyel ihracat değil, o kadar baba ki devletin kendilerine ayırdığı yerleri bile almıyor. Stratejik yatırımla planlamaya göre çalışıyorlar."

Sözlerine şöyle devam etti: “Ne kadar kafir olursa olsun, komünist olanların kitabı yok. Çünkü bunlar devlet düşmanıdır, millet düşmanıdır.”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, savunma sanayiinin devlete ait olması ve yerine Baykar'ın geçmesi gerektiğini belirtmişti.

Kılıçdaroğlu, “Savunma sanayisini özel sektöre verirsek bu Türkiye için de büyük tehlike, sebebi nedir? Yarın fabrika Amerikalılara veya Katarlılara satılabilir Hayır, dünyadaki bütün demokrasilerde ve otoriter rejimlerde savunma sanayi devletle el ele gitmeli.”

Baykar'ın Genel Müdürü Selçuk Bayraktar'ın Genel Müdürü Ali Kılıçdaroğlu, "Şirketimizi kimseye satmıyoruz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar