Ticker

6/recent/ticker-posts

Erdoğan gençlere önemli mesaj verdi

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerle buluşmasında, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun oyu yüzde 1 bile olmayan partilere 40'a yakın milletvekili verdiğini belirten Erdoğan, "Ben de muhasebe uzmanıyım" dedi. diyor? O çağırdı. Erdoğan gençlere seslenerek, "Bu zaten muhasebeden emekli oldu, öyleyse siyaseti bırakalım" dedi.


Flaş Haber! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, restore edilen Rami Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, ardından gençlerin sorularını yanıtladı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, "Başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal olmak üzere Milli Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmetle anıyorum.


Vatanımızın istiklali ve milletimizin istikbali için mücadele eden şehitlerimize, gazilerimize ve kahramanlarımıza Rabbimizden rahmet ve mağfiret diliyor, göklerimizde yankılanan ezanımızın hiç sönmemesini, mazlum el sallayışımızın her an devam etmesini,


Bir asırdır aynı kutlu idealler için mücadele eden güvenlik güçlerimize, devletimize ve siyasi halkımıza, kendi menfaatleri doğrultusunda Türkiye'ye katkı sağlamak için çalışan herkese ülkem ve milletim adına şükranlarımı sunuyorum. alan."


Gençlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Erdoğan, bu sevinci gençlerle paylaşmanın kendisine ayrı bir güven verdiğini vurguladı.


"Sizin gibi genç, dinamik, cesur, gözleri nurlu, vatan millet kokan yol arkadaşlarımı nasip ettiği için Rabbime de hamd ediyorum." Erdoğan, gençlerin yoldaşlığıyla bugünlere geldiklerini söyledi.


Gençlerin katkılarıyla Türkiye'yi Cumhuriyet tarihinin en büyük kalkınma ve demokrasi hamleleriyle buluşturduklarına işaret eden Erdoğan, "Eskimiş düzeni değiştirerek, farklı, çağdaş bir Türkiye'nin alt yapısını oluşturduk.


Mutlu, müreffeh ve güçlü yarınlarımızı sizlerle el ele, omuz omuza inşa edeceğiz inşallah. Bu yüzden hayallerine sımsıkı sarılmanı istiyorum. Kimsenin sizinle hedefleriniz arasına girmesine ve sizi ideallerinizden koparmasına izin vermeyin.


   Çeşitli kanallardan kasıtlı olarak yayılan çaresizlik dalgalarına asla itibar etmeyin. Geçmişinde vatana ve millete hiçbir fayda sağlamamış insanların sizi kendi dipsiz karanlıklarına çekme çabalarına karşı özellikle uyanık olun.


Bunlar, koltuklarını korumak ve siyasi ömürlerini uzatmaktan başka amaçları olmayan beceriksiz hırslı insanlardır."


Yorum Gönder

0 Yorumlar