Ticker

6/recent/ticker-posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.


  Konuşmasında öne çıkan başlıklar şu şekildedir:


Ankara Adayının Açıklanması: "Ankara adayını pazar günü açıklayacağız. Bu hafta büyükşehirler ve kalan illeri açıklayacağız."


Yemen, ABD ve İngiltere Arasındaki Savaş: "Orantılı bir eylem söz konusu değil. Bu yapılanların hepsi de orantısız bir güç kullanımıdır. İran, tüm bunların karşısında kendini nasıl korur ona bakmakta. Yemen, Amerika ve İngiltere'ye karşı gereken cevabı verdiğini söylüyor. Bu konuda en ufak bir rehavete yer olmadığını da ifade ediyorlar. Husilerin başarılı savunmalar yaptığını alıyoruz."


Lahey'deki İşgalci Rejime Yönelik Soykırım Davası: "Şu an itibarıyla savunmalarını yapmaya başladılar fakat Lahey'de iş gören belgelerimiz var. İnanıyorum ki İsrail orada mahkum olacaktır. Çünkü Lahey Adalet Divanı'nın adaletine inanıyoruz."


Gazze'ye Yapılan Saldırılar: "İsrail burada savunma değil taarruzla bir defa açık hava hapishanesi durumunda olan Filistin'e karşı bölgeyi kan gölüne çevirdi. Biz de alabildiğimiz kadarını alıp şu anda hastanelerimizde tedavi ettiriyoruz."


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamaları, Ankara'daki yerel seçim adayının açıklanması, bölgedeki gelişmeler ve Lahey'deki soykırım davası gibi önemli konulara değindiği bir toplu görüşme olmuştur.


Yorum Gönder

0 Yorumlar