Ticker

6/recent/ticker-posts

Erdoğan, 26 ilin adayını açıkladı! 'İstanbul’u muradına kavuşturacağız'

 Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin 26 kentteki belediye başkan adaylarını duyurdu. “İstanbul’umuzu muradına kavuşturacağız” diyen Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayının Murat Kurum olduğunu açıkladı. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’ndeki programda 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde partisinin 11 büyükşehir ve 15 ildeki belediye başkan adaylarını açıkladı. Programa adayları açıklanacak büyükşehirlerin MHP il başkanları da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin İstanbul adayının Murat Kurum olduğunu duyurdu.


Konuşmasına “Yeniden İstanbul” diyerek başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayların her birinin kapsamlı istişareler, araştırmalar ve değerlendirmeler sonunda belirlendiğini kaydetti; “Çöpten, çukurdan, çamurdan İstanbul’umuzu nasıl temizlediysek şimdi de tüm Türkiye’de 30 büyükşehir ve onun yanında 51 il belediyeleriyle de işte bu temizlik için yola çıktık” dedi.


‘MECBUR DEĞİLSİN’


“Amacımız 31 Mart 2024 seçimleri için de milletimizin huzuruna gerçek belediyecilik sözümüzü yerine getirecek adaylarla çıkmaktır” diyen Erdoğan, şunları söyledi: “Merkezi yönetimde ülkemize kazandırdığımız eser ve hizmetleri belediyelerdeki başarılarla taçlandırmadan Türkiye Yüzyılı hedefimizin eksik kalacağına inanıyoruz. 


Hatta muhalefet partilerindeki belediyelerin kötü yönetilmelerinin faturasını da milletimizi mağdur etmemek adına yeri geldiğinde biz ödemek mecburiyetinde kalıyoruz. Ülkemizi ve şehirlerimizi böyle bir iklimle karşı karşıya bırakmaya hiçbirimizin hakkı yoktur.”

 

Yorum Gönder

0 Yorumlar