Ticker

6/recent/ticker-posts

İş Bankası'ndan depremzede müşterilerinin kredilerine ilişkin karar

İş Bankası, deprem bölgesinde hayatını kaybeden müşterilerinin bireysel kredi borçlarını silme, gerçek kişiler ile KOBİ'lere verilen kredileri 6 ay faizsiz öteleme kararı aldı.


İş Bankası Grubu, deprem bölgesi için AFAD'a 1 Milyar TL bağışta bulunurken, yapılacak deprem konutları için de 1 milyar 750 milyon TL destek sağlıyor. Ayrıca Banka, gerçek kişilere, KOBİ'lere ve küçük ticari işletmelere (çiftçi ve esnaf dahil) sunduğu tüm hizmetleri Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya, Osmaniye illeri ve tüm ilçeleri ile İslahiye ve Nurdağı ilçelerinde de sunmaktadır. depremde ağır hasar gördü. bireysel ve ticari kredilerin ödemelerini (ek hesap, kredi kartı borçları ve gayrinakdi kredi komisyonları dahil) 6 ay süreyle faizsiz olarak 31 Ağustos 2023 tarihine kadar ertelediğini duyurdu.


“ZOR GÜNLER ANCAK EL ELE GEÇİRİLİR”

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran yaptığı açıklamada, insan hayatının imtihan edildiği bu zor günlerde toplumsal dayanışma, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, “Ülke olarak, yaşanan olaylar nedeniyle yüreklerimizi yakan derin bir üzüntü içindeyiz. büyük kayıplar verdiğimiz deprem felaketleri. Maalesef bölgedeki yaraların iyileşmesi uzun zaman alacak gibi görünüyor. İlk günden bu yana millet olarak gösterdiğimiz dayanışma, var olma mücadelesi ile bu zor günleri hep birlikte, el ele, birlikte aşacağımıza eminim. Geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemiz için vücudumuzu sorumluluk altına alarak gereğini yapmaya devam edeceğiz. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır, yaralılara acil şifalar diliyor; Yaşadığımız bu karanlık günlerin bir an önce geride kalmasını temenni ediyorum.”


Yorum Gönder

0 Yorumlar