Ticker

6/recent/ticker-posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ev hanımlarına emeklilik müjdesi

 Cumhurbaşkanı  Erdoğan, ev hanımlarına özel sigortalılık adımları olacağını, emeklilik primlerinin bir kısmını da devlet olarak kendilerinin ödeyeceğini söyledi.


AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin seçim beyannamesini açıkladı. Önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, gençler ve ev hanımları için müjdeli haberi arka arkaya sıraladı. Ev hanımlarına emeklilik desteği sağlanacağını belirten Erdoğan, emeklilik yaşının çocuk sayısına göre esnetileceğini sözlerine ekledi.

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ AÇIKLANDI

AK Parti'nin 2023 seçim beyannamesi açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı konuşmada partisinin seçim beyannamesini açıkladı. AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, seçim beyannamesini de madde madde aktardı. Eşi Emine Erdoğan ile birlikte kürsüye çıkarak salonda halkı selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu toprakların güzel olan her şeyinden ilham alan siz dostlarım ve meslektaşlarımla birlikte olmaktan onur duyuyorum. Allah'ın izniyle 14 Mayıs arifesinde 'Söz ve karar milletindir' demek için bir aradayız. sözleriyle başladı.

EV HANIMLARINA EMEKLİLİK DESTEĞİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin seçim beyannamesini aktararak açıklamalarına devam ederek ev hanımlarına emeklilik müjdesini verdi. Ev kadınlarına emeklilik desteği sağlanacağını belirten Erdoğan, "Ev kadınlarına emeklilik desteği sağlanacak ve çocuk sayısına göre emeklilik yaşı gerilecek." söz konusu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar