Ticker

6/recent/ticker-posts

Erdoğan'dan 2. tur mesajı geldi

 "Allah’ın izniyle 28 Mayıs’ı Türkiye Yüzyılı’nın müjdecisi haline getireceğiz"



14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyların yüzde 49,2'sini alan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "14 Mayıs'ta elde ettiğimiz başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırmanın şimdi tam zamanı" dedi. ikinci turda parti tabanına "size güveniyorum" dedi. 


Erdoğan, 28 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Erdoğan şunları söyledi:

"Değerli hemşerilerim ve meslektaşlarımız Cumhur İttifakı olarak ülkemizin en kritik seçimlerinin ilk sınavını geçtik. Provokasyonlara, baskılara, yıldırmalara aldırış etmeden, zorluklar karşısında yılmadan yılmadan büyük bir mücadele verdik. Her birine teşekkür ediyorum. emekleriniz, emekleriniz ve fedakarlıklarınız için Rabbime binlerce kez şükrediyorum bana sizler gibi yoldaşlar verdiği için.
 
Şimdi 14 Mayıs'ta yakaladığımız başarıyı daha büyük bir zaferle taçlandırma zamanı… 27 Mayıs darbesinin 63. yıl dönümünden bir gün sonra, 28 Mayıs'ta ikinci tur seçimler yapılacak.
 
Biz milli iradeyi, vatana ve millete hizmet sevgisini siyasetinin merkezine koyan bir ittifakız. Bizlere sahip çıkan, bu uğurda gerektiğinde tanklara meydan okuyan milletimize minnet borcumuzu ancak daha çok çalışarak, daha çok koşarak ödeyebiliriz.
 
Türkiye bizden hizmet bekliyor, eylem bekliyor, milletimiz bizden hedeflerine ulaşmamızı bekliyor. Depremzedelerimiz bir an önce yaralarını sarmamızı bekliyor.
 
28 Mayıs seçimleri için sandıkların rengi belli olduktan sonra şimdiden çalışmalara başladık. İnşallah önümüzdeki günleri en güzel ve verimli şekilde değerlendireceğiz.
 
28 Mayıs'ı Allah'ın izniyle Türkiye'nin yüzyılının müjdecisi yapacağız. Sana güveniyorum."

Yorum Gönder

0 Yorumlar