Ticker

6/recent/ticker-posts

Automechanika Dubai’de 4. büyük katılımcı ülke

 Türkiye, otomotiv satış sonrası endüstrisinin önde gelen fuarı Automechanika Dubai’de katılımcı sayısı bakımından 4’üncü büyük katılımcı ülke oldu.


Istanbul Ticaret Odası’nın milli katılımını organize ettiği fuarda, Türk firmaları ürünlerini uluslararası profesyonellere tanıtma fırsatı buldu.

 
Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde düzenlenen otomotiv satış sonrası endüstrisinin önde gelen fuarı Automechanika Dubai, 2-4 Ekim’de 20’nci kez sektör profesyonellerini bir araya getirdi. 

İstanbul Ticaret Odası’nın Türkiye milli katılımını organize ettiği fuarda Türkiye, 2 bin 214 metrekare alanda 95 firmanın katılımı ile 20 ülke pavilyonu arasında önde gelen ülkelerden biri oldu.

 Ayrıca bireysel katılımla 32 Türk firması daha fuarda yer aldı. Böylece Türkiye, katılımcı firma sayısı bakımından 4’üncü ülke, metrekare bazında ülke pavilyonları arasında 2’nci ülke oldu. Türkiye markasının etkin bir şekilde yansıtıldığı fuarda, Türkiye milli iştirak organizasyonu fuarın odak noktası olarak dikkat çekti. 

 Dubai Emirliği Yollar ve Ulaştırma Otoritesi Yönetim Kurulu Başkanı Şeyh Mattar Al Tayer, fuar açılışı sırasında gerçekleştirdiği turunda Türkiye Pavilyonu’nu ziyaret ederek, İTO Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Akbal ve Salih Sami Atılgan ile görüştü.

Fuarda, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Akbal ve Salih Sami Atılgan, T.C. Dubai Başkonsolosu Onur Şaylan, T.C. Dubai Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeleri Hacı Hasan Kaygısız ve Muhammet Emin Erkal ile birlikte Türkiye adına fuara katılan firmaları ziyaret ederek incelemelerde ve görüş alışverişinde bulundu. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar