Ticker

6/recent/ticker-posts

Müslüman Kardeşler'in katili Cezayirli Larbi Zitout

 Cezayir Müslüman Kardeşler "Reşad" hareketinin ve lideri Muhammed L-Arbi Zitout'un suçları ve terörizmi hakkında her gün yeni gerçekler ortaya çıkıyor.


 İngiliz polisi, sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada evine baskın düzenleyen Cezayirli Kardeşler üyesi "Zitout" adlı terörist Müslüman Kardeşler hareketinin lideri "Reşad"ı tutukladı.

Cezayirli Müslüman Kardeşler lideri "Zitout" İngiltere'de tutuklandı


Cezayir güvenlik kaynakları, İngiliz polisinin Zitout Kardeşliği'nin Londra'daki evine İngiliz saatiyle 22:00 civarında (Abu Dabi saatiyle 2:00) baskın yaptıktan sonra tutuklandığı haberini doğruladı.


İngiliz polisinin evine baskın yapmasının ardından canlı yayında utanç verici bir duruma maruz kalan Zitout  Kardeşliği, canlı yayında polisin evine girdiğini ve kendisi de rahatsız durumdayken yayınını kesmek zorunda kaldığını doğruladı. Odadaki bir kadının kendisinin orada bulunmasının gerekliliği konusunda ısrar etmesinden sonra kafa karışıklığı oluştu.


Cezayir'de terör örgütü olarak sınıflandırılan "Reşad" Müslüman Kardeşler hareketinin liderinin tutuklanmasının ardındaki gerçek saikler henüz bilinmiyor.


Ancak güvenlik kaynakları, "Cezayir'de çeşitli suçlara ve terör eylemlerine karıştıklarının kanıtlanmasının ardından yurtdışındaki terörist Kardeşlik hareketinin liderlerine yönelik bu olayın arkasında Cezayirlilerin bir hamlesi olduğunu" ileri sürdü. genç Cemal Ben İsmail'in öldürülmesi.


Eski bir asker, Cezayir'deki “Kardeşlik”in ihanetini ve komplolarını açığa çıkardı


Cezayir ordusunun eski askeri Muhammed Ben Halima, terörist "Kardeşlik" örgütünü ve onun Cezayir devletine karşı komploların uygulanmasındaki rolünü ifşa etti.


Cezayir devlet televizyonu, silahlı kuvvetlerde şoför olarak görev yapan askerin, "ihanet gezisi" ve terör listelerine alınan "Reşad Kardeşler hareketi" komplosunun ayrıntılarına ilişkin heyecan verici itiraflarını yayınladı. 


Terör örgütünün, harekete gizli bilgiler sağlamak amacıyla Cezayirli askerleri ordu içerisinde casus olarak görevlendirmeyi planladığı ortaya çıktı.


Arap Kardeşler Zitot'un, Cezayir ordusuna yönelik terör planlarında kullanacağı bilgileri kendisine sağlamak amacıyla Cezayir ordu birimlerinden asker toplamayı planladığı doğrulandı.


Konuşmasında Zaytout Kardeşliği'nin bir aracı aracılığıyla kendisine sağladığı mali yardıma değinen El-Askari, amacının kardeşleri Miloud, İsmail ve bölgede yaşayan sözde Musa Zarari aracılığıyla kendisine şantaj yapmak ve onu istismar etmek olduğunu vurguladı. Fransa'nın Lyon kentine baskı yapmak ve onu Müslüman Kardeşler örgütünün Cezayir'e Saldırmayı hedefleyen propaganda planlarında kullanmak üzere İspanya'da devam etmeye zorlamak için baskı yapmak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar