Ticker

6/recent/ticker-posts

"Toplumda Akşener'e büyük öfke var, Erdoğan'a can simidi oldu"

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı masasından ayrılması toplumun geniş kesimlerinde büyük öfkeye neden oldu.


İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Millet İttifakı masasından ayrılması ülke siyasi gündemini ciddi anlamda meşgul ediyor.

Uzun bir görüşme sürecinin ardından adaylık sürecinin başladığı aşamada Akşener'in masadan ayrılması, başta kendi seçmeni olmak üzere toplumun büyük bir kesiminin tepkisiyle karşılandı.

Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek bugünkü yazısında Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan için can simidi olduğunu yazdı.

Bugünkü "Akşener yarattığı sonucu görmüyor mu?" Akşener'e yönelik eleştirilerini manşetinde sıralayan ve Akşener'in toplumda büyük infiale yol açtığını belirten Zeyrek, "Akşener, bahanesi ne olursa olsun Recep Tayyip Erdoğan tam 20 yıl sonra gireceği seçimde yenilgiyi tadacakken. , adeta can simidi verdi.Yolsuzluk ve yasaklardan kurtulmak, adalet aramak, özgürlüklerini, refah ve mutluluklarını artırmak, deprem bölgesinde yaşanan beceriksizliği film gibi izlemek isteyen milyonlarca insanı hayal kırıklığına uğrattı, kızdırdı. İşi anlamsız çıkışlarla anlamsız kavgaya devam etmek değil.'' Bir televizyon programında cumhurbaşkanı adayı bulmak gibi komik durumlara düşmek hiç de değil. Milletin bu tepkilerini dinlemek ve gereğini yapmak Akşener'in sorumluluğudur" dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar