Ticker

6/recent/ticker-posts

Şoförü bıçakla rehin aldı, yolcu otobüsünü kaçırdı

 Hopa seferini yapan yolcu otobüsü Samsun'dan geçerken içindeki yolculardan biri F.K. (35), sürücüyü rehin aldı. Otobüsü kaçıran zanlı, yolcuların ihbarı üzerine jandarma ve polis ekiplerince düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilerek yakalandı.


Samsun'un Çarşamba ilçesine bağlı Dikbıyık mevkiinde seyahat eden yolcu otobüsü, F.K. adlı bir yolcu tarafından bıçak noktasında kaçırıldı.


Sürücüyü rehin alan F.K. korku dolu anlara neden oldu. Yolcuların ihbarı üzerine jandarma ve polis ekipleri harekete geçti.


Jandarma ekipleri, otobüs şoförüyle irtibata geçerek Samsun-Ordu karayolunda durmasını söyledi. Ancak şoför, otobüsü durdurmaması için tehdit edildiğini belirtti. Bu sırada jandarmanın beklediği alandan geçen otobüs ilerlemeye devam edince ekipler şoförle telefonda görüşerek yolcu indirme bahanesiyle durmasını söylediler.


POLİS OTOBÜSÜ DURDURULDU


Bir işyerinin önünde duran ve o sırada jandarma timlerinin yaklaştığını gören F.K., otobüs şoförüne saldırarak, kaçmamaları halinde timlere zarar vereceğini belirtti.


Jandarma ekipleri F.K.'yi sakinleştirmeye çalışırken, diğer yolcular otobüsten tahliye edildi. Şüphelinin bıçaklı tehditlerinin devam etmesi üzerine kaptan otobüsü Çarşamba ilçesi istikametine sürmeye devam etti. Bu sırada polis ekipleri otobüsü durdurdu. F.K. arka kapıda polisle konuşurken, ön kapıdan içeriye gizlice giren jandarma ekipleri zanlıyı etkisiz hale getirerek elindeki bıçağı aldı.


Gözaltına alınan zanlı, jandarma tarafından Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi. Olayda sürücü ve yardımcısı hafif yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar